Gizella Vizler Lindberg

Ny ordförande

Gizella kom in i styrelsen 2020 lite av en slump och tre år senare gick hon in i rollen som ordförande.


- När jag fick frågan om att jobba i styrelsen så tänkte jag varför inte, berättar Gizella. Mina barn är stora och jag hade utrymme att engagera mig.


Gizella är mycket positiv till vår förening och menar att Gillet har en mycket viktig roll. För henne är det självklart att alla ställer upp och hjälps åt. Det hon för med sig i bagaget är goda IT-kunskaper. Som kundansvarig i ett IT-företag är hon van vid projektledning med nära kundkontakter. Hon menar att hon har drivkraft, är pragmatisk och är orädd inför nya uppgifter.


- Jag vet att jag har mycket att bidra från mitt yrkesliv när det gäller erfarenheter av Zoom till exempel. Men det känns bra att Mia finns kvar som stöd när jag tar över som viceordförande, förklarar Gizella.


Fantastiskt roligt med trädgård

Det går inte att ta miste på Gizellas stora trädgårdspassion. Trädgårdsintresset väcktes när hon köpte sitt första hus för ca 30 år sedan. Sedan dess har hon lärt sig mer allteftersom. Just nu glider intresset över från perenner mot köksträdgård och grönsaksodling berättar hon.


Gizella har egentligen två trädgårdar – en i Sollentuna och en i Skåne. På sikt är det tänkt att sommarstället i Skåne ska bli hennes huvudträdgård. Just nu under pandemin tillbringar hon mer tid än tidigare i Skåne och har precis börjat anlägga en köksträdgård där också.


- Så utmaningen är hur man kan odla grönsaker på distans, säger hon med ett stort skratt.